Welkom op de website van Le Classics Automobiles. Via deze site willen wij u een goed beeld geven van ons bedrijf. Wij doen in en verkoop van klassieke (Franse) automobielen. Op deze site kunt u onder andere ons aanbod en onze projecten bekijken. Wij zullen dit regelmatig updaten.

Wij zien u graag eens bij ons bedrijf in Tynaarlo.

Team Le Classics


 • Volvo 960 2.5 24v 1995

  Aangeboden. Een keurige volvo 960 uit 1995. Voorzien van alle gemakken van nu zoals : elektrische ramen voor en achter, airco, alarm, centrale vergrendeling op afstand. Noem maar op. De volvo staat keurig in de lak en heeft geen grote beschadigingen of deuken. De kilometerstand is 273.150 Km. En de 2.5 liter 6 cilinder loopt geweldig en is ook zeer snel. Bijtellingsvriendelijk, youngtimer! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Le Classics Automobiles. Vraagprijs € 2450,- Le Classics Automobiles, in en verkoop van Franse klassiekers en youngtimers.

 • Renault Estafette pick-up 1971!

  Deze leuke Franse Estafette pick-up bieden wij aan. Zoekt u nog een leuk opknap project, dan is dit misschien iets voor u. De Estafette is zeer geschikt als basis voor een foodtruck, dit kunnen wij in overleg ook voor u realiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij staan u graag te woord. Vraagprijs: 2240,-

 • Renault 21 met 45.200 KM op de teller!

  binnenkort beschikbaar: Een unieke R21 uit 1991 met maar 45.200 KM op de teller! Voor meer info kunt u ons bellen of mailen.

 • Renault Alliance convertible USA

  Deze Renault Alliance Convertible hebben wij in de verkoop! Interesse? Bel of kom langs!

inloggen